Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.

Welkom bij Heuvelrug Wonen

  • Infographic wordt op hoofdlijnen weergegeven wat de resultaten van de prestatieafspraken zijn voor 2023.
    Voor de periode 2023 tot 2028 hebben de zeven partijen met elkaar opgeschreven welke ambities zij hebben en welke doelen zij willen realiseren op het gebied van betaalbaarheid, bereikbaarheid, duurzaamheid, wonen (met zorg) en leefbaarheid.
  • Vogelkastjes aan de woning
    Op een aantal plekken op de Utrechtse Heuvelrug hangen we op dit moment vogelkastjes op. Dit gebeurt als gevolg van de Wet Natuurbescherming. Om werkzaamheden zoals renovatie of verduurzaming uit te voeren, moeten we ervoor zorgen dat beschermde diersoorten zoals vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen een ander plek kunnen vinden dan bijvoorbeeld onder het dak van een woning.
  • Digitale inkomensverklaring live
    Vanaf 2 april kunnen woningzoekenden in de regio Utrecht hun inkomens- en persoonsgegevens via een directe koppeling met MijnOverheid delen met WoningNet. Je gegevens delen was nog nooit zo makkelijk en veilig. Ook het inschrijfproces van WoningNet is vernieuwd.
Click to access the login or register cheese