Woningbouwstichting Cothen

Woningbouwstichting Cothen is één van de twee woningcorporaties binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Wij bouwen en beheren alleen woningen in de dorpskern van Cothen. Voor de dorpskern van Langbroek en voor de kern van Wijk bij Duurstede kunt u terecht bij Viveste in Wijk bij Duurstede.

Wij beheren ongeveer 300 verhuureenheden (woningen, winkel, woonzorgcomplex, woonwagenstandplaatsen). In 2010 is ons Dienstencentrum Cothen in gebruik genomen. Alle zorgverleners in Cothen, zoals huisartsen, tandarts, apotheek, fysiotherapie, pedicure, buurtzorg, diëtiste, Saltro voor bloed prikken en de Trombosedienst, werken nu samen vanuit een lokatie.

Om in aanmerking te komen voor een van onze huurwoningen dient u ingeschreven te staan bij WoningNet.nl

Woningbouwstichting Cothen staat garant voor goed onderhouden woningen tegen een aantrekkelijke huurprijs in een goede woonomgeving. Als kleine corporatie staan wij dicht bij onze klanten. Door een persoonlijke benadering proberen wij uw vragen en problemen snel en zorgvuldig op te lossen, waarbij kwaliteit en goede dienstverlening erg belangrijk zijn.

Schroom niet, bel ons tijdens de spreekuren of mail ons!

Woningbouwstichting Cothen is lid van Aedes (vereniging van Woningcorporaties), het MKW (platform voor Middelgrote en Kleine Corporaties).

Neem contact op