Medewerkers

Bij Woningbouwstichting Cothen zijn 5 mensen werkzaam in verschillende functies. Als u ons belt of langs komt tijdens de openingstijden krijgt u meestal te maken met Henny Zuurbier. Zij is het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en woningzoekenden. Heeft u een meer technische vraag dan zal deze beantwoord worden door onze bouwkundig opzichter, Nardo Romero. Vaak komt hij dan bij u langs om even te kijken maar het kan ook zijn dat hij direct opdracht geeft tot het verhelpen van uw klacht. Schroomt u niet om ons te bellen. Beter een keer te veel dan te weinig omdat dat zowel voor u als huurder maar vaak ook voor ons tot meer overlast leidt.

De financiële administratie en alles wat daar mee te maken heeft wordt gedaan door Martijn van den Berg. Met hem zult u minder contact hebben als huurder of woningzoekende. Wel kunt u met hem contact opnemen voor het maken van afspraken over het betalen van uw huurachterstand of de afrekening van de servicekosten.

Eindverantwoordelijk voor de organisatie is de directeur bestuurder, Wim Moggré. Hij is vanaf juni 2015 in dienst bij Woningbouwstichting Cothen en is met name belast met de externe contacten en de beleidsontwikkeling van de woningcorporatie. Het spreek voor zich dat hij dat niet alleen doet maar samen met de andere medewerkers. Elke twee weken is er werkoverleg waarin we alles met elkaar bespreken en als het nodig is, worden zaken direct besproken zodat we weer verder kunnen.