Wat te doen bij..

Buitensluiting

Indien u onverhoopt de deur achter u dicht trekt en tot de ontdekking komt dat uw huissleutel nog binnen ligt, is dat natuurlijk zeer vervelend. In een dergelijke situatie dient u zelf een slotenmaker in te schakelen (bijvoorbeeld via www.slotenmaker.nu of www.slotenmaker-24.nl). De kosten die de slotenmaker in rekening brengt om u toegang tot uw huis te verlenen, dient u zelf te betalen.

Tip: wellicht heeft u een goede buur of een familielid dichtbij wonen, waar u een reservesleutel kunt neerleggen.

Brand

Hier kunt u de folder "Wat te doen bij.. brand" downloaden.

Stroomuitval

Hier kunt u de folder "Wat te doen bij.. stroomuitval" downloaden.

Ongedierte

Heeft u last van ongedierte? Kijkt u eens op www.1minder.nl of neem contact op via 06-19838693 of per e-mail naar EAJA.degroot@kpnmail.nl.

Overlast

Woningbouwstichting Cothen zet zich in voor tevreden huurders. Huurders die zich vertrouwd en veilig voelen en genieten van hun woning en leefomgeving. Helaas kunnen wij overlast niet voorkomen.

Wanneer u overlast ervaart, moet u eerst zelf proberen afspraken te maken met de overlastveroorzaker. Kijkt u ook eens in het Burenboekje dat u van ons heeft ontvangen. Hierin staan handige tips om burenoverlast te voorkomen. Wanneer u dit boekje niet heeft ontvangen, kunt u dit bij ons aanvragen

Wanneer deze afspraken niets opleveren, kunt u de overlast schriftelijk bij ons melden. Wij verzamelen de meldingen in een overlastdossier. Daarnaast geven wij deze meldingen door aan Buurtbemiddeling Wijk bij Duurstede. Woningbouwstichting Cothen is geen partij in het geval van overlast. Als zodanig kunnen wij niet bemiddelen. Wel zullen wij alle partijen op hun verantwoordelijkheid wijzen.

Zaken zoals geluidsoverlast, bedreigingen kunt u ook bij de politie melden, telefoonnummer 0900-8844.

Hier kunt u de folder Prettig wonen downloaden.

Neem contact op